At noe så godt, også er sunt - det er nesten ikke til å tro!
Her snakker vi om å forvandle banan, havregryn og egg til et sunt og superdigg måltid, på få minutter.
Bananlappene er næringsrike, supersaftige og spør du meg - de passer perfekt til alle dagens måltider.
Et godt tips er å bruke brune bananer, det gjør lappene ekstra søte og gode. I tillegg kan du variere med ulike krydder som kanel, kardemomme og muskatnøtt.
Slik lager du bananlappene:
2 egg
2 dl. lettkokte havregryn
2 modne bananer
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
Bland ingrediensene i en bolle, og bruk stavmikser til å mose alt sammen (det går også fint å mose bananene med en gaffel og blande med de øvrige ingrediensene).
Stek små lapper i stekepannen på medium varme. Du bestemmer størrelsen på lappene selv, men jeg steker tre om gangen.
Topp lappene med kesam og blåbær, og de er klar til å nytes ♥♥
Dette er en mye sunnere utgave av sveler eller vafler - her er det sunnhet i hver en smule.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar