God mat trenger ikke nødvendigvis å ta lag tid å lage, noe denne gryten er et godt eksempel på.
Litt kutting og alt i en gryte - kan det bli enklere?
Til 4 porsjoner trenger du:
600 g kyllingfilet
4 gulerøtter, skivet
1 brokkoli, i buketter
1 paprika, i biter
1 rødløk, hakket
2 fedd finhakket hvitløk
4 ts red curri paste
1 ts karrikrydder
2 ts paprikapulver
1 boks creme fraich
250 ml kokosmelk
2 ss smør/olje
sal og pepper
Slik gjør du:
Skjær kyllingfilet i biter og stek i smør/olje til kyllingen er gjennomstekt. Sett til side.
Stek først gulrot, løk og hvitløk ca 2-3 minutt, før du har oppi brokkoli og paprika.
Tilsett red curry paste, karrikrydder og paprikapulver. La der surre ca 2-3 minutt før du tilsetter
creme fraiche og kokosmelk. Kok opp og la småkoke videre i ca 3 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar