mandag 14. mars 2016

Kylling karri





Etter en helg som jeg opplevde som om "den var over alt før den var begynt", har vi igjen tatt fatt  på en ny uke - en uke hvor det går raskt mot påskeferie...



 Jeg liker å teste ut nye matoppskrifter, og blir spesielt glad når jeg kommer over retter som er enkle å lage, samtidig som de også smaker godt. Helgens kylling curry var nettopp en slik rett - enkel og rask å lage og helt klart en rett som vil kunne passe inn for dem som har en travel hverdag. Ja, og så smaker den godt også.



Kylling karri


1 boks hermetiske tomater
1 dl vann
4 stk kyllingfilet
1 løk
2 ss olje 
2 ss karri
3 dl matfløte
1 dl eplejuice
salt
ris

Slik gjør du:
Ha olje, kyllingbiter, løk og karri i en stekepanne og stek på middels sterk varme til løken er blank.

Tilsett vann i panna og kok inn til vannet er nesten fordampet og løken er blitt myk.

Ha fløte i en gryte, kok opp og la småkoke i ca 10 minutter, til den tykner litt.

Tilsett hermetiske tomater og eplejuice i panna med kyllingbitene. La det småkoke i ca 15 minutter.

Tilsett den tyknede fløten og rør den godt inn.

Smak til med salt.

Server retten med ris og gjerne nanbrød til.



Med fersk koriander drysset over retten smaker det ekstra godt ♥



♥ G O D P Å S K E ♥




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar