torsdag 14. april 2016

Knallgod kyllinggryte


Denne kyllingggryta har jeg laget mange ganger - alltid med like stor suksess. At gryten i tillegg smaker vel så godt "dagen derpå", er en super bonus som de aller fleste takker ja til... 


KYLLINGGRYTE:
(stor porsjon, til ca 8 personer)

Ingredienser:

1 kyllingfilet per pers, skjæres i biter
4 paprika i forskjellige farger
2-3 rødløk, skjæres i båter
1 stor pose champignong
1 1/2 squash
2-3 chili 
1 1/2 gl mango chutney  (helst med chili)
4-5 fedd hvitløk
1 boks rømme
1 boks seterrømme (jeg byttet ut med vanlig rømme)
1 boks creme fraiche
evt litt melk
2-3 ss grov sennep
salt og pepper

Fremgangsmåte:

Stek kyllingen. Fres løk, chilli og hvitløk i olje. 

Fres grovhakkede grønnsaker i en wook/stor gryte. 

Ha alt i en gryte sammen med rømme/creme fraiche, mango chutney, sennep og litt melk. Smak til med salt og pepper og la gryten surre i ca 15. minutter.

Server med ris.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar