Pizza er alltid godt og etter at jeg oppdaget at den ferske pizzabunnen som er å få kjøpt i butikken er knallgod, er det enda enklere å lage hjemmelaget pizza.
Jeg har funnet et par toppinger som jeg synest er veldig gode.
Sånn gjør jeg:
Ha den ferdige pizzabunnen i en langpanne. Prikk bunnen med en gaffel og pringle chilliolje over.
Jeg liker gjerne å "toppe" pizzaen slik:
Fordel skiver med blåmuggost på den ene halvdelen og fersk mozarella, tomat og basilikum på den andre delen. Strø litt tørket chilli, urtekrydder og nykvernet pepper over. Stek i ovnen ved 220 grader i ca 16 minutt.
Topp pizzaen med basilikumblader på mosarellasiden og gjerne litt ruccola på "blåmuggsiden".
Jeg må innrømme det - dette er for meg skikkelig snaddermat en fredagskveld ❤️
Mmmmmmm får vann i munn 😀👍🍺
SvarSlettHar aldri prøvd å ha blåmuggost som topping på pizza før, men mmmmmmmmmmmm, skikkelig snadder!!!
Slett