lørdag 20. februar 2016

Lettvint pizza


Når jeg kommer hjem etter jobb på fredags ettermiddag er jeg sjelden klar for å bruke mye tid på kjøkkenet - da vil jeg aller helst ha rask "lettvintmat" som jeg kan nyte "godt plassert" i sofakroken ❤️

Pizza er alltid godt og etter at jeg oppdaget at den ferske pizzabunnen som er å få kjøpt i butikken er knallgod, er det enda enklere å lage hjemmelaget pizza. 


                                Jeg har funnet et par toppinger som jeg synest er veldig gode.


    


Sånn gjør jeg:
Ha den ferdige pizzabunnen i en langpanne. Prikk bunnen med en gaffel og pringle chilliolje over. 

Jeg liker gjerne å "toppe" pizzaen slik:

Fordel skiver med blåmuggost på den ene halvdelen og fersk mozarella, tomat og basilikum på den andre delen. Strø litt tørket chilli, urtekrydder og nykvernet pepper over. Stek i ovnen ved 220 grader i ca 16 minutt.

Topp pizzaen med basilikumblader på mosarellasiden og gjerne litt ruccola på "blåmuggsiden".

Jeg må innrømme det - dette er for meg skikkelig snaddermat en fredagskveld ❤️






2 kommentarer:

  1. Mmmmmmm får vann i munn 😀👍🍺

    SvarSlett
    Svar
    1. Har aldri prøvd å ha blåmuggost som topping på pizza før, men mmmmmmmmmmmm, skikkelig snadder!!!

      Slett