tirsdag 15. januar 2019

Kreolsk kyllinggryte


God mat trenger ikke nødvendigvis å ta lag tid å lage, noe denne gryten er et godt eksempel på. 
Litt kutting og alt i en gryte - kan det bli enklere?


Til 4 porsjoner trenger du:

600 g kyllingfilet
4 gulerøtter, skivet
1 brokkoli, i buketter
1 paprika, i biter
1 rødløk, hakket
2 fedd finhakket hvitløk
4 ts red curri paste
1 ts karrikrydder
2 ts paprikapulver
1 boks creme fraich
250 ml kokosmelk
2 ss smør/olje
sal og pepper


 Slik gjør du: 

Skjær kyllingfilet i biter og stek i smør/olje til kyllingen er gjennomstekt. Sett til side. 

Stek først gulrot, løk og hvitløk ca 2-3 minutt, før du har oppi brokkoli og paprika.

Tilsett red curry paste, karrikrydder og paprikapulver. La der surre ca 2-3 minutt før du tilsetter  
creme fraiche og kokosmelk. Kok opp og la småkoke videre i ca 3 minutter. 

       Tilsett kyllingen mot slutten av koketiden. Smak til med salt og pepper. Server gryten med ris til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar