torsdag 10. november 2016

Alt i ett gryte

Pasta i gryte med tomat, spinat og mozarella



Dette er en skikkelig enkel og rask hverdagsrett;
Ha alle ingrediensene i en gryte, kok opp og server - enklere kan det vel nesten ikke bli!!

4 porsjoner:

Du trenger:
1 gul løk
1ss olivenolje
400 g pasta
350 g gode cherrytomater (delt i fire)
1 pakke spinat
ca 11 dl vann
1/2 chilli
1/ ts salt
1/2 ts pepper
1 pakke fersk mozarella ost
2 ss balsamicoeddik

Slik gjør du:
Varm olivenolje i en stor gryte på middels varme. Hakk løkk og chilli og stek til løken er blank.

Legg pasta, tomater, spinat (spar litt til pynt), salt, pepper og vann i gryten (juster mengde vann slik at det rekker akkurat over pastaen). Bland ingrediensene godt sammen og kok på middels varme til pastaen er ferdigkokt, mens du rører ofte.

Rett før pastaen er ferdig smuldrer du over mozarella og koker videre under lokk i ca 1 minutt, til osten har smeltet. Hell over balsamicoeddik og hakket spinat og server umiddelbart.

 

Tips:
Ha eventuelle rester i en ildfast form, strø godt med ost over og stek i ovnene til osten er smeltet.

Enkel og knallgod restemiddag!!








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar